Caterham

Brief

The project involved converting an old school gym. Our role involved designing and converting the premises on a fairly tight budget

The building was in a poor state of health and needed a complete refit with a completely new wall floors and ceiling, lighting heating and electrics including computer cabling and alarms. It was transformed into a seemingly new building in about 4 months.

Key Features

A large open waiting area that has enough space for retail sales and children’s play area. A neutral palette in durable finishes should allow for an extended design life with a bespoke curved reception desk.

Result

The owners and staff are very happy with the result and after only 9 months were looking for additional space.

Gallery

© 2015 Capella Construction | Website by KLWD